Hoe draai ik nou een jointje?

Jointje draaien

Beginnende blowers kennen het wel. Je hebt zin in een joint maar je hebt geen flauw idee hoe je er een in elkaar moet flansen. Geen paniek! Hier volgt een uitleg:

Allereerst de benodigdheden:

– lange vloei

– tip

– wiet

– tabak

Waar haal ik dit vandaan?

Lange vloei in tip zijn elke coffeeshop verkrijgbaar. De meeste tankstations verkopen het ook. De wiet moet natuurlijk in de coffeeshop gekocht worden. Als laatste heb je een sigaret nodig (shag is eigenlijk nog beter), en laat het draaien maar beginnen!

Niet iedereen draait hetzelfde een joint, de één draait met de tip liever links en de ander rechts. Kijk even wat jij het fijnste vind en leg dan de tabak met de wiet of hasj op het vloeitje. Probeer de joint een beetje in vorm te rollen en verdeel  de inhoud goed over het vloeitje. Rol de onderkant van het vloeitje naar binnen, likken en  klaar!

Tip

De eerste paar zal het draaien van een goede joint waarschijnlijk misgaan. Om te zorgen dat je geen wiet of sigaretten verspeelt, kun je het best een pak shag, lange vloei en tipboekje kopen. Je probeert het eerst zonder er wiet in te doen. Als het misgaat scheur je het vloeitje weer open en leg je de shag in een nieuw vloeitje. Op deze manier kun je rustig blijven oefenen en zul je vanzelf resultaat zien?

Mocht je meer baat hebben bij een uitleg op video dan is hier een uitstekende video!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s